Vila Nada Golija

0
1125
Vila Nada Golija

Vikendica-brvnara nalazi se u turističkom centru Odvraćenica na Goliji. Smeštena je u mirnom delu, okružena četinarskom šumom, obasjana od ranih jutarnjih do kasnih večernjih časova.

Kompletno opremljena (TV, kuhinja, veš mašina, fen itd), uz sopstveni parking. Do vikendice se dolazi osvetljenim asfaltnim putem Raška-Golija, koji se uvek čisti i od kojeg je udaljena svega 20 metara. Prva prodavnica udaljena je 100 metara, a ski-staza 700.

U zavisnosti od afiniteta i doba godine, imate mogućnosti da koristite bicikl, ležaljke, roštilj, el. ražanj ili sanke. Možete uživati leti na terasi u ispijanju kafe, uz cvrkut ptica sa prvim zracima sunca ili zimi uz pahulje snega.

Takođe mozete obići mnogobrojne lokalne znamenitosti od Jankovog kamena, Dajićkog jezera, manastira Đurđevi stupovi, Sopoćani, Studenica, Petrova crkva ili izlet na Uvac.

Golija je jedna od najlepših i šumama najbogatijih planina u Srbiji. UNESCO je u okviru Parka prirode od 75.183 hektara proglasio Rezervat biosfere „Golija-Studenica“.

Vila Nada Golija kontakt:

  • Telefon: 0640645373
  • Email: goransavic.ma@gmail.com

Cena po dogovoru sa izdavačem.

Prethodni tekstApartman Melody Kopaonik – Milmari resort
Sledeći tekstCrni Rzav – Reka koja nudi prelepa mesta za izlet

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komentar !
Unesite svoje ime