Vila Nada Golija

0
0
Vila Nada Golija

Vikendica-brvnara nalazi se u turističkom centru Odvraćenica na Goliji. Smeštena je u mirnom delu, okružena četinarskom šumom, obasjana od ranih jutarnjih do kasnih večernjih časova.

Kompletno opremljena (TV, kuhinja, veš mašina, fen itd), uz sopstveni parking. Do vikendice se dolazi osvetljenim asfaltnim putem Raška-Golija, koji se uvek čisti i od kojeg je udaljena svega 20 metara. Prva prodavnica udaljena je 100 metara, a ski-staza 700.

U zavisnosti od afiniteta i doba godine, imate mogućnosti da koristite bicikl, ležaljke, roštilj, el. ražanj ili sanke. Možete uživati leti na terasi u ispijanju kafe, uz cvrkut ptica sa prvim zracima sunca ili zimi uz pahulje snega.

Takođe mozete obići mnogobrojne lokalne znamenitosti od Jankovog kamena, Dajićkog jezera, manastira Đurđevi stupovi, Sopoćani, Studenica, Petrova crkva ili izlet na Uvac.

Golija je jedna od najlepših i šumama najbogatijih planina u Srbiji. UNESCO je u okviru Parka prirode od 75.183 hektara proglasio Rezervat biosfere „Golija-Studenica“.

Vila Nada Golija kontakt:

Cena po dogovoru sa izdavačem.

Prethodni tekstApartman Melody Kopaonik – Milmari resort

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komentar !
Unesite svoje ime